Ben jij klaar voor een lichter leven met plezier, genieten & vrijheid?

Werk met mij – boek een consult

Heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen?

Voel je je aangetrokken door wat je hier leest en wil je graag verandering?

Maar wil je eerst nog wat beter kennis met mij maken voor je besluit een 1:1 traject aan te gaan?

 

Boek dan eerst dit 1:1 consult!

In dit consult:

van 45 minuten

K
Bespreken we kort je klachten én je dromen en doelen
K
Verhelderen we je intentie
K
Deel ik 45 minuten lang mijn waardevolle kennis met je
Indien je na dit gesprek besluit om een 1:1 traject bij mij af te nemen, krijg je een korting ter waarde van dit consult op het traject.

Prijs

De prijs die ik momenteel vraag voor een 1:1 consult

€65

incl. BTW

Indien je na dit gesprek besluit om een 1:1 traject bij mij af te nemen,
krijg je een korting ter waarde van dit consult op het traject.

Alexandra van der Schoor

Over mij

Tot twee keer toe kwam ik voor medisch onverklaarbare klachten te staan. Artsen wisten niet wat ik had en/of wat de oorzaak was. De klachten waren zo heftig, dat ik niet verder meer wilde leven als er niks zou veranderen.

Er volgde een zoektocht naar oplossingen. In eerste instantie raakte ik overweldigd door het grote aanbod van therapiesoorten en was ik niet in staat om keuzes te maken (overlevingsmechanisme).

Gaandeweg leerde ik te luisteren naar mijn lijf, mijn emoties en mijn intuïtie. Ik koos met vertrouwen voor bepaalde therapievormen en het volhouden werd zo ook veel makkelijker! Dit alles, in combinatie met het toepassen van quantumfysica, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf heb kunnen genezen!

Ik had met mezelf de afspraak gemaakt: als ik genees, ga ik anderen hiermee helpen. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe zwaar het is om in zo’n diep dal te zitten als er geen oplossingen lijken te zijn.

Daarom combineer ik nu mijn kennis, ervaring en intuïtie om jou te helpen je genezingsproces te versnellen en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen!