Kickstart jouw genezingsproces

Healing & reading

Wil jij graag:

K
Zélf aan de slag gaan met je genezing
K
Maar wel gebruik maken van mijn activerende energie?
K
En wil je een eerste impuls ontvangen, met een energetische opschoning en een inzicht over je klachten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik zet mijn kennis, ervaring en hoogsensitieve gaven in om jou te helpen. Zodat ik een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van jouw gezondheid! 

 

Boek nu een kickstart healing&reading om jouw genezingsproces te versnellen!

In deze sessie:

van 75 minuten

K

Bespreken we kort je hulpvraag naar aanleiding van een door jou vooraf ingevuld en ingestuurd vragen formulier (+/- 15min)

K

Kan je daarna in het comfort van je eigen huis, ontspannen gaan liggen om de healing te ontvangen (+/- 45min)

K

Bespreken we na de healing nog kort de boodschap die ik voor je doorgekregen heb, zodat er meer bewustwording ontstaat rondom jouw gezondheid

Naderhand ontvang je nog een foto van de tekst, zodat je het op je gemak nog eens na kunt lezen.

Prijs

De prijs die ik momenteel vraag voor een Healing & Reading sessie

€75

incl. BTW

Alexandra van der Schoor

Over mij

Tot twee keer toe kwam ik voor medisch onverklaarbare klachten te staan. Artsen wisten niet wat ik had en/of wat de oorzaak was. De klachten waren zo heftig, dat ik niet verder meer wilde leven als er niks zou veranderen.

Er volgde een zoektocht naar oplossingen. In eerste instantie raakte ik overweldigd door het grote aanbod van therapiesoorten en was ik niet in staat om keuzes te maken (overlevingsmechanisme).

Gaandeweg leerde ik te luisteren naar mijn lijf, mijn emoties en mijn intuïtie. Ik koos met vertrouwen voor bepaalde therapievormen en het volhouden werd zo ook veel makkelijker! Dit alles, in combinatie met het toepassen van quantumfysica, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf heb kunnen genezen!

Ik had met mezelf de afspraak gemaakt: als ik genees, ga ik anderen hiermee helpen. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe zwaar het is om in zo’n diep dal te zitten als er geen oplossingen lijken te zijn.

Daarom combineer ik nu mijn kennis, ervaring en intuïtie om jou te helpen je genezingsproces te versnellen en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen!