Alexandra van der Schoor

Emotional Manifestor 3/5

Lees meer over mij

 

Ik weet hoe het voelt. Tot twee keer toe in mijn leven hebben intense fysieke klachten gezorgd voor depressie, angst, frustratie en wanhoop. Voor vrijheidsbeperking en constant zorgen maken. Voor spanningen in mijn relaties. En voor suïcidale gedachten.

Het frustreerde me mateloos dat ik met mijn universitair medische achtergrond (master of Science) mijzelf niet wist te genezen.

De eerste keer heb ik bijna twee jaar lang last gehad van onverklaarbare, onbehandelbare, gekmakende jeuk. De tweede keer waren het onvindbare, onbehandelbare en slopend pijnlijke spijsverteringsklachten in mijn maaggebied.

De dokters hadden ook geen oplossing voor me. Het was zo intens en het beperkte zo ontzettend mijn leven, dat ik in die periodes niet meer verder wilde leven als het niet zou verbeteren.

 

Er moést toch een oplossing zijn?

Het leven kon zo toch niet bedoeld zijn?

Ik wilde weer kunnen genieten van het leven, weer een leuke en lieve moeder en vrouw worden. Mijn man en zoontje verdienden ook beter dan dit! 

Ik verdiende beter dan dit!

Ik heb veel verschillende therapieën gevolgd, nog meer boeken gelezen en van de dingen die bleken te werken, vaak ook de opleidingen gevolgd. Heb tienduizenden euro’s eraan uitgegeven. Ik wilde weten hoe het zit, om mezelf te kunnen genezen.

In mijn zoektocht naar gezondheid, leerde ik uiteindelijk hoe ik met mijn lijf kan communiceren, om sámen te werken in plaats van elkaar tegen te werken. Om te voelen wat goed is voor mij en míjn lichaam, los van wat anderen erover zeggen. Om de boodschappen te ontcijferen die mijn emoties mij probeerden te vertellen. Om inspiratie en informatie aan te trekken die mij zouden helpen om te genezen. En hoe ik die kennis kon inzetten om veranderingen aan te brengen, zodat ik eindelijk kon genezen!

Methodes/interesses waar ik mee werk

K
Healing&reading
K
Innerlijk kind werk
K
Systemisch werk
K
Schaduwwerk
K
Medical Medium
K
Inzichts- en orakelkaarten
K
Meditatie/visualisatie
K
Intentiedragers
K
Diverse loslaat-technieken
K
EMDR
K
Kinesiologie

Ik heb kennis over onder andere psychosomatiek, Ayurveda, Chinese organenleer, chakrapsychologie, quantumfysica en Human Design.

Na al die tijd:

K
Heb ik een gezond gewicht, een mooi figuur en kan ik weer pijnvrij en zonder angst eten
K
blijf ik optimaliseren en zie ik mijn gezondheid nu meer als een spel: ik geniet van het verbeteren en genezen van andere klachten die ik ook al langere tijd had
K
Ervaar ik veel meer plezier en liefde en kan ik oprecht weer genieten van mijn leven
K
Ervaar ik rust en vrede in mijn hoofd en heb ik veel meer energie dan ik ooit voor mogelijk hield!
K
Voel ik me in controle van mijn gezondheid (in plaats van een speelbal)

Waarom doe ik dit werk?

Omdat ik weet hoe heftig het kan zijn. Omdat ik weet dat er meer mensen zijn zoals ik destijds, wanhopig, onzeker, verdrietig, angstig en gefrustreerd met hun fysieke klachten, waarbij de artsen niets kunnen vinden of je niet kunnen helpen naar gezondheidsverbetering of genezing.

Ik wil je bijstaan in het moedige proces om dingen anders te gaan zien en anders te gaan doen. Om überhaupt te geloven dat je kunt genezen van iets waar ze in de reguliere medische wetenschap nog geen oplossing voor hebben.

En toen ik er via Human Design achterkwam dat ik een 3/5 profiel heb, vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Dat ik hier ben om te ervaren, experimenteren en het geleerde door te geven en mensen hierin te begeleiden. Zodat jij niet (langer) dezelfde ellende hoeft te doorstaan. Met mijn ervaring, kennis en intuïtie sta ik je bij op jouw weg naar gezondheid en de versnelling van jouw genezingsproces.