Leer te luisteren naar je lijf en werk samen aan je gezondheid

Een op een traject

Leer hoe je weer kunt luisteren naar je lijf, hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met je gedachten en emoties en hoe je dit praktisch kan toepassen om jezelf te genezen.

Om weer in vrijheid te genieten van je leven!

Heb jij dit ook?

K
Beland je voor je gevoel van de ene in de andere (vage) fysieke klacht? Of heb je al langere tijd last van bepaalde klachten en voelt je leven daarom zwaar?
K
Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent in je zoektocht naar de oplossing en voel je je regelmatig wanhopig, bang, verdrietig of gefrustreerd?
K
Maak je je dagelijks zorgen (“wat als dit nooit meer over gaat?”) en heb je voor je gevoel álles al geprobeerd (medicatie, voeding, allergietesten etc. etc.), maar werkt niks?!
K
Ben je constant gespannen en alert op je klachten? En zou je wel willen ontspannen, maar weet je niet hoe?
K
Kan de dokter geen medische oorzaak vinden of heb je wel een diagnose gekregen, maar helpen de medicijnen niet of niet goed genoeg?

Ik ging van pijn, ziek, vage klachten en extreme vermoeidheid via vermindering van klachten naar genezing, met meer vertrouwen in mijn lijf en meer energie. Geen lethargische dagen meer en tijd over om leuke dingen te doen!

Ik ga je leren:

K
Hoe je kunt luisteren naar je lijf, zodat jij weet wat goed is voor joúw lichaam en jullie actief kunnen samenwerken aan je gezondheid
K
Hoe je boodschappen in de vorm van je emoties en fysieke problemen kan ontcijferen en daarmee de oorzaak van je klachten kan ontdekken
K
Hoe je deze inzichten praktisch kunt toepassen om jezelf te genezen en weer in vrijheid te kunnen genieten van je leven!

Pakketten

Indien je na een 1:1 consult besluit om een van mijn twee 1:1 trajecten bij mij af te nemen,
krijg je een korting ter waarde van het 1:1 consult op het traject.

Alexandra van der Schoor

Over mij

Tot twee keer toe kwam ik voor medisch onverklaarbare klachten te staan. Artsen wisten niet wat ik had en/of wat de oorzaak was. De klachten waren zo heftig, dat ik niet verder meer wilde leven als er niks zou veranderen.

Er volgde een zoektocht naar oplossingen. In eerste instantie raakte ik overweldigd door het grote aanbod van therapiesoorten en was ik niet in staat om keuzes te maken (overlevingsmechanisme).

Gaandeweg leerde ik te luisteren naar mijn lijf, mijn emoties en mijn intuïtie. Ik koos met vertrouwen voor bepaalde therapievormen en het volhouden werd zo ook veel makkelijker! Dit alles, in combinatie met het toepassen van quantumfysica, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf heb kunnen genezen!

Ik had met mezelf de afspraak gemaakt: als ik genees, ga ik anderen hiermee helpen. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe zwaar het is om in zo’n diep dal te zitten als er geen oplossingen lijken te zijn.

Daarom combineer ik nu mijn kennis, ervaring en intuïtie om jou te helpen je genezingsproces te versnellen en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen!